Bij mbba zijn uw zaken in goede handen

Persoonlijk en betrokken: zo zou je de dienstverlening door mbba het beste kunnen omschrijven. Daarom gaat u naar mbba. Bij ons zijn al uw financiële en fiscale zaken in professionele en betrouwbare handen. Ongeacht of het nu gaat om financiële administratie, belastingadvies of overig bedrijfsadvies, aangiften of loonadministraties.

Maar dit adviesbureau onderscheidt zich vooral door het geven van proactief advies. Zo gaat Mieke met haar klanten meerdere keren per jaar rond de tafel zitten om hen inzicht te geven in hoe hun bedrijf ervoor staat. Zo houdt zij de vinger aan de pols en geeft zo nodig advies als er financieel of fiscaal moet worden bijgestuurd.

Bent u een ondernemer of een particulier? Voor ons maakt dat geen verschil, want met al onze klanten bouwen wij een persoonlijke band op. Daardoor voelt u zich bij ons meteen thuis.

Onze klanten komen graag naar ons toe, want wij zijn gewoon goed in ons vak, en dat al ruim een kwart eeuw. Niet voor niets zijn wij een erkend Register Belastingadviseur-kantoor, hét kwaliteitskeurmerk voor belastingadviseurs in het mkb. 
Wij spreken dan ook als geen ander de taal van de mkb-ondernemer. Wij kennen alle ins en outs van de actuele wet- en regelgeving en weten hoe u daar in de praktijk van uw onderneming het beste mee kunt omgaan. Zodat u op financieel en fiscaal gebied altijd verzekerd bent van de best mogelijke oplossing. Daar kunt u op vertrouwen! Stap dus gerust bij ons binnen.