Register Belastingadviseurs

Mieke Boers RB (Register Belastingadviseur) is een vakvrouw pur sang die als geen ander de taal van de mkb’er spreekt, en dat al ruim een kwart eeuw. Niet voor niets is MB belastingadviseurs een officieel erkend RB-kantoor. Dit betekent dat ons kantoor voldoet aan de allerhoogste kwaliteitseisen op het gebied van belastingadvies aan ondernemers en particulieren. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat wij altijd op de hoogte zijn van de nieuwste wet- en regelgeving en wij ons nauwgezet aan alle regels houden. Daar kunt u op rekenen!

Wwft en AVG

Als Register Belastingadviseur worden wij op gezette tijden onderworpen aan een externe audit van het RB, de beroepsvereniging van belastingadviseurs voor het mkb. Daarbij wordt getoetst of wij nog steeds voldoen aan de allerhoogste kwaliteitseisen. Een van de belangrijkste zaken waarop wij moeten toezien, is de Wwft: de Wet ter voorkoming van witwassen en financieren van terrorisme. Zo zijn wij onder meer verplicht om de identiteit van iedere klant te achterhalen, de bestuurders te verifiëren en ongebruikelijke of verdachte transacties meteen te melden. Dat geeft een gerust gevoel!

MB belastingadviseurs  dient zich tevens te houden aan de regels van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), de nieuwe Europese privacywetgeving die per 25 mei 2018 van kracht is geworden. Ook wijzen wij ondernemers er pro-actief op hoe zij moeten omgaan met deze wet. Ondernemers die zich niet aan de AVG houden, riskeren namelijk hoge boetes. Door ondernemers hier tijdig op te wijzen, kunnen veel problemen worden voorkomen.

Ga naar de website van Register Belastingadviseurs