Ik ben 8 jaar geleden begonnen als zelfstandig ondernemer in Spaubeek. 
Mijn roots liggen in Italië en mijn grote passie is altijd geweest om zelfstandig ondernemer te worden.Dit heb ik met de paplepel meegekregen van mijn ouders. Mijn passie de ijs branche. Ik ben in de regio Limburg begonnen met straat verkoop in mijn mooie Italiaanse ijswagen. Daarna uitgebreid met evenementen, feesten en partijen en markten. Naast mijn gewone werkzaamheden had ik ook financiële taken en zocht iemand die mij daar in bijstond. Ik zocht een Spaubeeks bedrijfje en kwam uit bij Mieke Boers. Het is laagdrempelig en ik kan altijd met raad en daad bij haar terecht. We hebben korte lijnen en zaken worden snel en goed door haar opgepakt!

Bij deze Mieke, bedankt!

Inleven
meedenken
en studie

Peter Bremers

Art in Glass

Als internationaal werkend beeldend kunstenaar heb ik wellicht andere vragen betreffende boekhouding, BTW, belastingaangifte en jaarverslag, dan een kruidenierszaak of cafe. Een belastingadviseur moet het vermogen hebben zich in te kunnen leven in de behoefte van de klant, de benodigde specifieke kennis te verwerven en op de hoogte te blijven van veranderende beroepsgerelateerde wetgeving. Dat vraagt om inleving, meedenken en studie. In de bijna 25 jaar dat Mieke Boers mijn adviseur en boekhoudkundige is, heeft ze zich doorgaand verdiept in mijn beroep, zakelijk en persoonlijk. Ik ken haar als iemand die altijd bereikbaar is, laagdrempelig, toegankelijk en terzake kundig. Mieke volgt voortdurend bijscholingscursussen en schroomt ook niet andere deskundigen om advies te vragen. In de overgang van eenmanszaak tot BV, heb ik daarom volledig vertrouwd dat ik bij haar nog steeds in goede handen ben en de juiste begeleiding en adviezen krijg. Bedankt Mieke!

Ik ben al 10 jaar bij mbba.
Ze adviseert mij al jaren heel goed, met vragen kun je altijd bij haar terecht.
Als er nieuwe informatie is geeft zij dat altijd door. 
Ook houdt zij de andere aangiften in de gaten.
Ben zeer tevreden.

goed en
deskundig
advies
van mbba

Chantal Cools

Motel de Heek Valkenburg

We zijn ontzettend tevreden over mbba.

Ze geeft goed en deskundig advies en staat altijd voor je klaar om waar dan ook te helpen

kennis,
kundigheid,
professionaliteit en persoonlijke werkwijze

Jeroen Hornesch

Hornesch PK'S

Sinds 2001 doet Mieke mijn boekhouding. Door de jaren heen is mijn kleine eenmanszaak uitgegroeid naar een B.V. Met daardoor de nodige veranderingen. Door Mieke haar kennis, kundigheid, professionaliteit en persoonlijke werkwijze zijn we door de jaren heen perfect geholpen.

Indien de nood hoog is, is Mieke altijd bereid om het toch nog allemaal op tijd voor elkaar te krijgen. Mieke neemt ons de “taaie” boekhouding uit handen en legt het ons op een begrijpelijke manier uit.

Wij zijn door de jaren heen nog nooit teleurgesteld door haar.

Ons gezamenlijk motto is ZORG

Behandeling met ZORG voor uw hele financiële en fiscale administratie.

Als groeiend bedrijf dat klanten zowel op de zakelijke en particuliere markt heeft, sta je soms voor dilemma’s.

Bij mbba kun je dan altijd terecht voor advies. Ze ontzorgen ons bij de volledige belastingen, en geven ook advies inzake personeelszaken. Net zoals wij onze klanten voorzien van maatwerk, doet mbba dat ook. Of je nu een tuinhuis, schutting, transportkist of pallet nodig hebt, alles vraagt speciale aandacht. Het is fijn om te merken dat mbba ook al hun klanten die speciale aandacht geeft. We waarderen het persoonlijke contact met Mieke, het is enorm inspirerend om samen te werken met iemand die met zoveel passie haar werkt doet.